Powered by Smartsupp
3
Ontvang uw digitale bevestiging
2
Upload uw logo
1
Personaliseer uw product


Keycords bedrukken in kleine oplage 🠨 Terug

Keycords, u ziet ze overal: evenementen, beurzen, concerten, in de supermarkt, open dagen en op nog veel meer plekken. Of u ze nou gebruikt om een visitekaartje in te stoppen tijdens een evenement, ze weggeeft voor het vergroten van uw naamsbekendheid of het als cadeau geeft aan uw zakenpartners of werknemers, de mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om keycords bedrukken. Ze kunnen voor vele doeleinden worden gebruikt. U kunt onbedrukte keycords bij ons krijgen, maar u kunt er ook voor kiezen om de keycords te bedrukken met een logo, tekst, afbeelding of naam. Dit kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. Voor grote én kleine oplages kunt u terecht bij keycord-lanyard. Vertel ons uw wensen en wij zullen zorgen dat deze werkelijkheid worden. Daag ons vandaag nog uit!

Onze keycords

Bij veel partijen is het enkel mogelijk om bedrukte keycords af te nemen in grote aantallen, bij keycord-lanyard niet. Wij zijn er ook voor de kleinere partijen en particulieren. Onze onbedrukte keycords hebben een minimale afname van 50 stuks en onze bedrukte keycords hebben een minimale afname van 100 stuks. Of u nou een klein bedrijf hebt, een kapsalon, eigenaar van een supermarkt of een hardloop evenement organiseert, door ons grote assortiment kunnen wij voor iedereen wat unieks maken.

De mogelijkheden

Wij hebben maar liefst elf verschillende soorten keycords in ons assortiment, deze zijn: Dik Materiaal Full Colour Keycord, Dubbelzijdig Full Colour Keycord, Enkelzijdig Full Colour Keycord, Extra Lang Model Keycord, Full Colour Keycord met een langere levertijd, Kindermaat Keycord + Extra veiligheid, onbedrukte Keycord uit voorraad, PET Recycle materiaal Keycord, Standaard Keycord, Katoenen Keycord en Geweven Keycord. Alle keycords hebben hun eigen unieke eigenschappen, welke het beste bij u past ligt aan uw eisen en wensen. Bij alle keycords kunt u standaard kiezen tussen verschillende breedtes (15mm – 20mm – 25mm), accessoires (veiligheidssluiting, gesp of beide), badgehouder en afwerking (duimhaak, sleutelring, ovaalhaak of kliphaak).

Onze beloftes

Wij zullen ervoor zorgen dat u van begin tot eind het best mogelijke advies krijgt om zo uw bedrukte lanyards aan al uw eisen en wensen te laten voldoen. Upload uw design en wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag nog een proefdruk ontvangt, gratis inspiratie en design! Gedurende het proces heeft u uw eigen contactpersoon. Uw in Europa bedrukte lanyards zijn van hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs en snelle levering.

Professioneel advies en begeleiding tijdens en na uw bestelling

Tijdens de gehele duur van uw aankoopproces kunt u in contact komen met uw eigen contactpersoon. Een eigen contactpersoon maakt het makkelijker voor beide partijen. Uw contactpersoon kan u meer informatie verschaffen over onze lanyards, de prijs, de proefdruk, de levertijd en andere vragen die u wellicht heeft. Ook na uw bestelling kunt u contact opnemen met uw contactpersoon met vragen, opmerkingen of wellicht voor een nieuwe order. We zijn op werkdagen te bereiken via de mail of telefonisch.

Keycords bedrukken bij XXLgifts

Neem snel een kijkje op onze websites waar u keuze heeft uit maar liefst elf verschillende soorten keycords die allen bedrukt kunnen worden met uw eigen logo of tekst. Of u nou onbedrukte keycords, kindermaat keycords, full colour keycords of extra lange keycords wenst, alles is mogelijk bij ons! Wij hebben een groot assortiment met populaire keycords altijd op voorraad. Door een eigen drukkerij zijn wij erg flexibel en garanderen wij de afgesproken levertijden. Met een team van professionals die dagelijks voor u bereikbaar zijn, dragen wij zorg voor elke bestelling. Heeft u vragen of kunt u niet wachten met het bestellen van uw eigen bedrukte of onbedrukte keycords? Neem dan snel contact met ons op.
Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?