XXLgifts heeft meer dan 10.000 unieke bedrukte producten, klik hier.
star XXLGIFTS

1Kies uw model 2Upload uw logo 3Ontvang vrijblijvend drukproef & offerte.Origineel relatiegeschenk🠨 Terug

Een origineel relatiegeschenk krijgen is leuk, maar weg geven is het allermooiste. Het zakelijke cadeau zorgt voor waardering bij de ontvanger, indien deze goed gekozen is uiteraard. Juist bij de keuze voor het beste geschenk is er vaak behoefte aan inspiratie. Deze kunt u online vinden, op onze Pinterest maar ook zeker in onze catalogussen. Wij bieden gratis inspiratie voor een origineel relatiegeschenk. Waarmee u vervolgens collega’s en relaties kunt verrassen. Het is iets extra’s om uw woorden of (financiële) beloning kracht bij te zetten. Het hoeft dus zeker niet iets groots te zijn, als er maar goed over na is gedacht. De variaties op een origineel relatiegeschenk zijn eindeloos. Maar wat elk cadeau gemeen heeft is dat hier goed over nagedacht is, juist dat doen wij iedere dag voor de meest uiteenlopende bedrijven in elke branche. Voor een autogarage, makelaar of kinderdagverblijf, er is altijd een goed moment om iets leuks te geven.

Geefmomenten

Om iets te krijgen of weg te geven is het altijd een goed moment als het maar een origineel relatiegeschenk is. Maar de beste momenten zijn toch bij feestdagen zoals kerst, verjaardag of een jubileum. Of kies juist voor een origineler tijdstip, bijvoorbeeld een trouwdag van een relatie, het minder gebruikelijke Pasen, Valentijn of Sinterklaas. Uiteraard is een geboorte of verhuizing ook mogelijk om leuk te benoemen middels een cadeau.

Naamsbekendheid

Uit onderzoek is gebleken dat een echt origineel relatiegeschenk vele jaren bewaard zal worden. En zelfs meerdere ontvangers kan bereiken. Zoals een pen of aansteker plots in uw handen kan belanden maar u niet meer weet waar deze vandaan komt. Of te denken aan een mok met logo of een gegraveerd glas dat nog jaren onder de aandacht zal blijven. Zo is het ook met textiel, dat zal niet snel na eenmalig gebruikt afgedankt worden. Dit in tegenstelling tot foldermateriaal of een catalogus.

Tastbare herinnering

Naar aanleiding van een ontmoeting of als dank voor een deelname een origineel relatiegeschenk ontvangen is een perfecte timing. Dan zorgt iets tastbaars nog voor een langere herinnering. Daarnaast kweekt u ook good-will bij de ontvanger. Indien uw cadeau ook nog een eigen boodschap heeft (bijvoorbeeld duurzaam geproduceerd of een goed doel ondersteunend) kan het een zeer positief effect hebben op hoe er naar u en de onderneming gekeken wordt.

Trends

Elk jaar signaleren we nieuwe trends op het gebied van een nieuw origineel relatiegeschenk. Zo hebben we de de fidget spinners gehad, selfiesticks, maar wat te denken van langer geleden, de slapwraps; zogenaamde armbanden die je om je arm heen kunt slaan. Tegenwoordig zijn de powerbanks en draadloze opladers niet meer weg te denken in het assortiment. Welk origineel relatiegeschenk er bij uw bedrijf of project past? Bel ons gerust of vraag het via ons contactformulier of chat-functie op de website.
Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?