XXLgifts heeft meer dan 10.000 unieke bedrukte producten, klik hier.
star XXLGIFTS

1Kies uw model 2Upload uw logo 3Ontvang vrijblijvend drukproef & offerte.Keycord met naam bedrukken 🠨 Terug

Keycords, ook wel lanyards genoemd, zijn ideale weggevers tijdens open dagen, evenementen, festivals en beurzen. Makkelijk om uw telefoon, beurspas of sleutels aan te hangen. Maar ook een leuke weggever aan uw werknemers/collega’s of zakenpartners. Uw keycords bedrukken is voor ons geen probleem. Keycords zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren, materialen en breedtes én kunt u er voor kiezen om verschillende accessoires toe te voegen aan uw lanyards zoals een veiligheidssluiting of gesp.

Waarom keycords met naam bedrukken?

Keycords met een naam erop is leuk voor veel gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan een evenement met VIP-gasten, een bruiloft, een feestje of gewoon een weggevertje aan uw werknemers. Tevens bieden wij de optie om een naam te laten bedrukken maar óók een logo van bijvoorbeeld uw bedrijf. Op deze manier is het een persoonlijk cadeau maar ook effectief en goedkoop promotie artikel. Het bereik is groot en de keycords hebben een lange levensduur.

Ons aanbod

Wij hebben een aanbod van verschillende soorten keycords die bedrukt kunnen worden met een naam: Dik Materiaal Full Colour, Dubbelzijdig Full Colour, Enkelzijdig Full Colour, Extra Lang Model, Full Colour (lange levertijd), Kindermaat keycord + extra veiligheid, PET Recycle materiaal, Standaard Keycord, Katoenen Keycord en Geweven Keycord. U kunt een keuze maken uit verschillende breedtes lint: 10mm, 15mm, 20mm of 25mm. De keuzes wat betreft breedtes verschilt per keycord. U kunt per keycord ook nog eens kiezen uit verschillende soorten afwerking en accessoires. Voor de afwerking bieden wij de duimhaak, ovaalhaak, sleutelring en kliphaak aan. Voor de afwerking kunt u kiezen uit een veiligheidssluiting, gesp en/of badgehouder.

Druktechnieken

De naam kan op verschillende manieren op uw keycords gedrukt worden. Er kan gebruik gemaakt worden van zeefdruk of sublimatiedruk. Bij sublimatiedruk wordt de inkt onder hoge temperatuur vergast en zo in het textiel ‘gebrand’, waardoor de naam niet meer van het textiel verwijderd kan worden. Bij zeefdruk wordt de drukinkt door een gaas gedrukt waardoor de bedrukking op het artikel terechtkomt. Welke techniek het beste bij uw wensen past? Wij adviseren u graag hierover.

Gratis inspiratie en design

Wenst u een visuele weergave van uw idee? Dat is natuurlijk mogelijk bij keycord-lanyard! Eerst maakt u een keuze uit één van onze keycords, u vult uw gegevens in en upload uw design in een eps, ai of pdf bestand. Uw aanvraag wordt vervolgens doorgestuurd naar één van onze grafisch ontwerpers! Deze maken voor u een gratis proefdruk. Heeft u een aanvraag gedaan op een werkdag voor 16:00? Dan ontvangt u dezelfde dag nog uw gratis proefdruk en prijsopgave! Onze beloftes Wij zullen ervoor zorgen dat u het best mogelijke advies krijgt van begin tot eind om zo uw bedrukte keycords aan al uw eisen en wensen te laten voldoen. Upload uw design en wij zorgen ervoor dat u dezelfde dag nog een proefdruk ontvangt, gratis inspiratie en design! U heeft uw eigen contactpersoon gedurende uw aankoopproces. Uw bedrukte keycords zijn van hoge kwaliteit en dat tegen een scherpe prijs en snelle levering.

Keycord met naam bedrukken bij keycord-lanyard

Binnenkort een feest, bruiloft, evenement of wilt u gewoon een leuk persoonlijk weggevertje? Dan is een keycord met naam het geschikte artikel! Wij hebben een groot assortiment met populaire keycords die allen bedrukt kunnen worden met verschillende namen naar keuze. Door een eigen drukkerij zijn wij erg flexibel en garanderen wij de afgesproken levertijden. Met een team van professionals die dagelijks voor u bereikbaar zijn, dragen wij zorg voor elke bestelling. Heeft u vragen of kunt u niet wachten met het bestellen van uw eigen bedrukte keycords met naam? Neem dan snel contact met ons op.
Gemeente-Amsterdam HarmanKardon Heineken Interpolis Gasunie
Onze bedrukte gifts hebben wij al mogen leveren aan de mooiste bedrijven van de Benelux, hoe kunnen we u van dienst zijn?